Web
Analytics

Kvalitet

Högsta kvalitet & funktion

 

 

Infitech Sweden AB arbetar sedan 2016 med design och tillverkning, där vi skapar nytänkande och innovativa produkter för sportskyttar och jägare. Våra kunder finns på många håll i världen och vi är stolta att vara uppskattade för det vi gör även internationellt. Vårt huvudfokus är effektiva ljuddämpare, mynningsbromsar, riktmedelsfästen, ergonomiska tillvalsprodukter för bl.a. AR-plattformen samt blyfria projektiler med utmärkt precision. Infitech Sweden AB startades av Dennis Husell efter att han under flera år varit anlitad som konstruktör och idegivare år företag inom skytte- och vapenindustrin. Vår produktion sker i Valskog mellan Köping och Arboga

Högsta kvalitet är ett givet fokus för oss och varje produkt vi skapar är en produkt vi med stolthet erbjuder Er, våra kunder.

 

FÖRETAGSLEDNING

VD och utvecklingschef för företaget är Dennis Husell, som tidigare verkade inom Husells Competitive Shooting. Dennis har en gedigen erfarenhet och kunskap inom sportskytte och vapenkonstruktion. Design av vapendelar och skapande av innovativa lösningar inom skytteområdet är Dennis signum.

Försäljnings- och exportchef är Mats Belin, som precis som Dennis tävlar i dynamiskt skytte och dessutom är en inbiten jägare. Mats började arbetet på Infitech Sweden AB 2024, efter att under flera år ha verkat som affärsutvecklare i flera bolag.

Marknadschef Petra Broberg har många års erfarenhet av försäljning och marknadskommunikation. Självklart är även Petra en inbiten sportskytt och jägare.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen